XXL!

XXL polsbandjes (15x8 cm)

Artikelnummer: 67
Vorige Artikel 6 van 6
€ 12,50 (inclusief 21% btw)

Extra extra lange polsbandjes met naam! Ze zijn weer een slag groter dan de reguliere lange polsbandjes en geschikt voor turnsters, boxers, basketballers en iedereen die een wat langere tekst op het bandje wil laten drukken. Of een afbeelding van je favoriete sport natuurlijk! Die geef je tijdens het bestellen makkelijk aan ons door. Vragen? neem dan contact met ons op via info@apersonaldutch.nl of  neem contact op via onze social media: @ApersonalDutch.nl op Facebook of Instagram. 

De afmetingen: 15x8 cm. 

A Personal Dutch ontwerpt, personaliseert, bedrukt en levert (sport)kleding, (sport)tassen en cadeautjes. Omdat we per stuk (en dus in minimale oplage!) kunnen drukken, leveren wij producten aan zowel particulieren, sportsclubs als aan MKB. Onze designs zijn uniek en worden door onszelf ontworpen, gedrukt en uitgeleverd. Dat zorgt voor korte lijntjes, snelle leveringen en veel flexibiliteit. Maatwerk bieden en Kwaliteit leveren; dat is ons uitgangspunt.

Heb je vragen over maatvoering, club-leveringen of heb je een te gek ontwerp bedacht dat je door ons wilt laten uitwerken? Neem dan contact met ons op.

© 2017 - 2021 A Personal Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel