Hip, hot en een hele mooie toevoeging op je interieur: onze wandcirkels! Je kiest een printje uit onze shop of mailt ons jouw eigen foto, klikt een formaat aan en wij doen de rest. De komende tijd breiden we de designs en de materiaalsoorten voor je uit. Combineer circkels van verschillende formaten en kleuren om je intereieur helemaal af te stylen! Luxe plaatsoorten voor een perfecte afdruk combineer je eenvoudig met budget-vriendelijker materiaal dat je de mogelijkheid biedt om wat sneller te kunnen wisselen van interieursstijl. De circkel kan naar keuze worden geleverd met ophangsysteem, maar juist de budget-vriendelijke versie is zo stevig, maar licht, dat je die eenvoudig met klittenband of klevende spijker aan de vlakke wand kunt bevestigen. Zo kun je nog sneller wisselen en geef je je interieur met een kleine ingreep steeds weer een ander effect!

 

Sorteer op

A Personal Dutch ontwerpt, personaliseert, bedrukt en levert (sport)kleding, (sport)tassen en cadeautjes. Omdat we per stuk (en dus in minimale oplage!) kunnen drukken, leveren wij producten aan zowel particulieren, sportsclubs als aan MKB. Onze designs zijn uniek en worden door onszelf ontworpen, gedrukt en uitgeleverd. Dat zorgt voor korte lijntjes, snelle leveringen en veel flexibiliteit. Maatwerk bieden en Kwaliteit leveren; dat is ons uitgangspunt.

Heb je vragen over maatvoering, club-leveringen of heb je een te gek ontwerp bedacht dat je door ons wilt laten uitwerken? Neem dan contact met ons op.

Korting!

Hoodie Skyline Lemmer € 35,00 € 32,50
© 2017 - 2021 A Personal Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel