#QR-code

QR-code shirt

Artikelnummer: 33
Artikel 1 van 13 Volgende
€ 25,00 € 22,50 (inclusief 21% btw)

Shirt + jouw persoonlijke qr-code = FUN!

Als we het hebben over jouw personal touch... dan bedoelen we bijvoorbeeld dit shirt met jouw persoonlijke QR-code! In het filmpje zie je hoe dit qr-code shirt precies werkt. Bizar he?

Wij maken jouw persoonlijke code aan, linken hem aan jouw social media account of website en we drukken de code vervolgens voor je op een shirt. Dat doen we op de achterkant. De voorkant bedrukken we met een hashtag die jij zelf bedacht hebt. Zo maak je meteen een #statement.

En dan kan de lol beginnen.... Iedereen met een QR-code scanner app kan jouw persoonlijke qr-code scannen en wordt direct doorgelinkt naar jouw website of Instagram, Snapchat of welk ander account ook. Dit qr-code shirt geeft je social media account een boost en vergroot de interactie. Hoe cool en uniek is dat?!

Goed om te weten:

  • De shirts zijn leverbaar in zwart en wit. Die kleuren zorgen voor het hoogste contrast en daardoor is de code het best te scannen. Zwarte shirts krijgen een witte code, witte shirts een zwarte
  • De kleur van de hashtag bepaal je lekker zelf. Zwart en wit zijn standaard kleuren. Voor de andere kleuren rekenen we een kleine meerprijs. 
  • Check je url of de link naar je socialmedia account goed voordat je je bestelling plaatst. Wij maken de code voor je aan, maar gebruiken daarvoor de link die jij ingevuld hebt tijdens het bestelproces.
  • We houden het graag gezellig ;-) Wij behouden ons daarom het recht voor om urls te weigeren als de inhoud daarvan zeer schadelijk of kwetsend is. 

A Personal Dutch ontwerpt, personaliseert, bedrukt en levert (sport)kleding, (sport)tassen en cadeautjes. Omdat we per stuk (en dus in minimale oplage!) kunnen drukken, leveren wij producten aan zowel particulieren, sportsclubs als aan MKB. Onze designs zijn uniek en worden door onszelf ontworpen, gedrukt en uitgeleverd. Dat zorgt voor korte lijntjes, snelle leveringen en veel flexibiliteit. Maatwerk bieden en Kwaliteit leveren; dat is ons uitgangspunt.

Heb je vragen over maatvoering, club-leveringen of heb je een te gek ontwerp bedacht dat je door ons wilt laten uitwerken? Neem dan contact met ons op.

Korting!

QR-code shirt € 25,00 € 22,50
© 2017 - 2021 A Personal Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel