-10%

Slipper met naam en foto

Artikelnummer: 77
Vorige Artikel 8 van 13 Volgende
€ 19,95 € 17,95 (inclusief 21% btw)

Mail ons je foto, afbeelding of logo en we drukken hem op deze slippers. De slippers zijn gemaakt van stevig materiaal en de bandjes zijn zwart. We kunnen de foto op beide slippers plaatsen, of -zoals in bovenstaand voorbeeld- verdelen over beide slippers. Tijdens het bestellen geef je aan wat je het mooist vind. De kleur van de naam passen we aan aan de foto/afbeelding. Zo weet je zeker dat de naam goed leesbaar op de slippers worden geplaatst. Heb je een speciaal verzoek, geef dat dan in het opmerkingenveld even aan. 

 

A Personal Dutch ontwerpt, personaliseert, bedrukt en levert (sport)kleding, (sport)tassen en cadeautjes. Omdat we per stuk (en dus in minimale oplage!) kunnen drukken, leveren wij producten aan zowel particulieren, sportsclubs als aan MKB. Onze designs zijn uniek en worden door onszelf ontworpen, gedrukt en uitgeleverd. Dat zorgt voor korte lijntjes, snelle leveringen en veel flexibiliteit. Maatwerk bieden en Kwaliteit leveren; dat is ons uitgangspunt.

Heb je vragen over maatvoering, club-leveringen of heb je een te gek ontwerp bedacht dat je door ons wilt laten uitwerken? Neem dan contact met ons op.

Korting!

© 2017 - 2021 A Personal Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel