Heb je sportende kinderen? Dan ken je het probleem van de verloren sokken ongetwijfeld. Sokken blijven overal slingeren... Wij personaliseren ze en lossen dat probleem voor je op. We bedrukken ze met een leuk kleurtje en maken er een uniek cadeautje van. Ze zijn wasbaar tot 60 graden, dus over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Wedden dat die persoonlijke sokjes opeens wél mee mee naar huis genomen worden?

Sorteer op

A Personal Dutch ontwerpt, personaliseert, bedrukt en levert (sport)kleding, (sport)tassen en cadeautjes. Omdat we per stuk (en dus in minimale oplage!) kunnen drukken, leveren wij producten aan zowel particulieren, sportsclubs als aan MKB. Onze designs zijn uniek en worden door onszelf ontworpen, gedrukt en uitgeleverd. Dat zorgt voor korte lijntjes, snelle leveringen en veel flexibiliteit. Maatwerk bieden en Kwaliteit leveren; dat is ons uitgangspunt.

Heb je vragen over maatvoering, club-leveringen of heb je een te gek ontwerp bedacht dat je door ons wilt laten uitwerken? Neem dan contact met ons op.

Korting!

Romper met naam 'Heart eyes' € 13,95 € 12,50
© 2017 - 2021 A Personal Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel